Navigatie

Donker groen, zalm roze, licht roze, licht zand en groen 'Original'

Vorige Artikel 5 van 14 Volgende
€ 32,45 (inclusief 21% BTW)

Zin in een nieuwe uitdaging? Zelf leren hoe je zo'n leuke Wayuu mochila haakt? Dat kan!

Een haakpakket voor deze Wayuu mochila bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodem patroon, het benodigde garen voor de tas en een telpatroon (Original) met daarbij extra uitleg.

Als het bijgevoegde patroon exact gevolgd wordt is het garen voldoende voor een Wayuu mochila met een bodemdiameter van ongeveer 21 centimeter en een hoogte van ongeveer 22 centimeter. Het is belangrijk dat je hierbij ook op je hand van haken let, hoe losser je haakt hoe meer garen er gebruikt wordt.

Het garen in dit pakket is van Larra. Kleurnummers Donker groen 7409, zalm roze, 7356 licht roze 7355, licht zand 7430 en groen 7413.

De kleur van de accent lijnen van de tas is in dit haakpakket Donker groen, er zullen 2 bollen meegeleverd worden van deze kleur. Van de overige kleuren wordt 1 bol meegeleverd. Een andere kleur voor de lijnen is natuurlijk ook mogelijk, kies dan voor het pakket 'zelf een kleurencombinatie maken'.

Eerste kleur naast de accenlijn - licht roze, kleur tweede lijn - zalm roze, kleur derde lijn - groen, kleur vierde lijn - licht zand.

Om dit pakket niet onnodig duur te maken zijn er twee extra keuze mogelijkheden!

* Wil je graag een schouderband maken door middel van de techniek ply split braiding? Kies dan voor de optie, 'Extra katoen voor de schouderband', dan voegen wij van elke kleur een bol extra toe bij je bestelling. Het standaard meegeleverde garen is namelijk onvoldoende voor een schouderband gemaakt door middel van ply split braiding! Op deze manier heb je gegarandeerd al het garen uit het zelfde verfbad.

* Leuk he, die pompons? Deze hebben wij gemaakt van de Merino Soft en is als extra optie terug te vinden in de keuzelijst. Bij dit pakket staat de Millais - 631 erg mooi!

© 2016 - 2017 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel