Navigatie

Lavender, Delphinium, Apple Granny en Sage Green 'Aztek groot'

Vorige Artikel 6 van 13 Volgende
€ 18,50 (inclusief 21% BTW)

Zin in een nieuwe uitdaging? Zelf leren hoe je zo'n leuke Wayuu mochila haakt? Dat kan!

Een haakpakket voor deze mochila bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodempatroon, het benodigde garen en een telpatroon (Aztek) met daarbij extra uitleg.

Als het bijgevoegde patroon exact gevolgd wordt is het garen voldoende voor een mochila met een bodemdiameter van ongeveer 18 centimeter en een hoogte van ongeveer 20 centimeter. Het is belangrijk dat je hierbij ook op je hand van haken let, hoe losser je haakt hoe meer garen er gebruikt wordt.

Het garen in dit pakket is van Catona. Kleurnummers Lavender 520, Delphinium 113, Apple Granny 513 en Sage Green 212

De hoofdkleur van de tas is in dit haakpakket Lavender, er zullen 2 bollen meegeleverd worden van deze kleur. Van de overige kleuren wordt 1 bol meegeleverd. Een andere hoofdkleur is natuurlijk ook mogelijk, kies dan voor het pakket 'zelf een kleurencombinatie maken'.

- Buitenste rand driehoeken van het Aztek patroon, Sage Green

- Tweede rand en het midden van het Aztek patroon, Delphinium

- Derde rand, Apple Granny

Om dit pakket niet onnodig duur te maken is er een extra keuze mogelijkheid!

* Wil je graag een schouderband maken door middel van de techniek ply split braiding? Kies dan voor de optie, 'Extra katoen voor de schouderband', dan voegen wij van elke kleur een bol extra toe bij je bestelling. Het standaard meegeleverde garen is namelijk nét niet voldoende voor een schouderband gemaakt door middel van ply split braiding! Op deze manier heb je gegarandeerd al het garen uit het zelfde verfbad.

© 2016 - 2017 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel