Navigatie

*VOL Workshop 27 januari - Joure

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 49,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Altijd al willen leren hoe je een Wayuu mochila haakt? Dat kan tijdens onze workshop mochila haken!

Op zaterdag 27 januari wordt deze workshop gegeven bij Ajour Breiboutique te Joure aan de Midstraat 130. De workshop zal beginnen om 9.30 uur en tot circa 16.00 uur duren.

Tijdens de workshop Wayuu mochila haken wordt uitgelegd hoe wij deze leuke tassen maken.

De inhoud is als volgt; We beginnen met een korte uitleg over waar de Wayuu mochila vandaan komt en hoe ik deze techniek ontdekt heb. Vervolgens bespreken we hoe de techniek in elkaar steekt en maken we een gezamenlijke start met de bodem voor een kleine mochila. Na het opstarten kun je in je eigen tempo verder haken en natuurlijk eventuele vragen stellen. Zodra de bodem klaar is word in alle rust, één op één het telpatroon uitgelegd. Het telpatroon dat gebruikt word tijdens de workshops is het zandloper patroon.

Om de tas helemaal compleet te kunnen maken wordt er tijdens de workshop de techniek ply split braiding ook behandeld. De benodigdheden voor deze techniek worden verzorgd en hoeven niet zelf meegenomen te worden.

De groepen zullen niet groter zijn dan zeven personen zodat we voor iedereen rustig de tijd kunnen nemen waar nodig.

De prijs is inclusief het benodigde materiaal en een uitgebreide beschrijving om mee naar huis te nemen. Voor koffie/thee en wat lekkers word natuurlijk ook gezorgd! Neem je zelf een lunchpakket en je haaknaalden 2 en 2,5 mee? Eventueel zijn de haaknaalden ook via mij verkrijgbaar of te leen.

Deze workshop wordt gehouden op 27 januari bij Ajour Breiboutique, van 9.30 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Zijn er nog vragen? Mail deze dan naar info@rianneshaaksels!

Let op: Deze workshop is voor de meer gevorderde haakers, het is belangrijk dat je de basiskennis van het haken bezit. Als je weet hoe je een knuffeltje haakt kun je je gerust inschrijven

* De inschrijvingen gaan via de webshop en is pas officieel als de betaling binnen is.

Het mailbericht met de bevestiging dat de betaling geslaagd is, is tevens de bevestiging dat de inschrijving gelukt is. Je ontvangt geen extra inschrijfbevestiging na de tijd.  

© 2016 - 2018 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel