Vorige Artikel 20 van 20 Volgende

Anthracite, Jet Black, Mercury, Birdal White en Rich Coral 'Original'

€ 17,95 (inclusief 21% btw)

Zin in een nieuwe uitdaging? Zelf leren hoe je zo'n toffe Mochila haakt? Dat kan!

Een haakpakket voor deze mochila bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodempatroon, het benodigde garen voor de tas en een telpatroon (Original) met daarbij extra uitleg.

Als het bijgevoegde patroon exact gevolgd wordt is het garen voldoende voor een Mochila met een bodemdiameter van ongeveer 21 centimeter en een hoogte van ongeveer 22 centimeter. Het is belangrijk dat je hierbij ook op je hand van haken let, hoe losser je haakt hoe meer garen er gebruikt wordt.

Het garen in dit pakket is van Catona. Kleurnummers Anthracite 501, Jet Black 110, Mercury 074, Birdal White 105 en Rich Coral 410.

De kleur van de accent lijnen van de tas is in dit haakpakket Anthracite (kleur A), er zullen 2 bollen meegeleverd worden van deze kleur. Van de overige kleuren wordt 1 bol meegeleverd. Een andere kleur voor de lijnen is natuurlijk ook mogelijk, kies dan voor het pakket 'zelf een kleurencombinatie maken'.

Eerste kleur naast de accent lijn - Bridal White (kleur B), kleur tweede lijn - Mercury (kleur C), kleur derde lijn - Jet Black (kleur E), kleur vierde lijn - Rich Coral (kleur D).

Om dit pakket niet onnodig duur te maken zijn er twee extra keuze mogelijkheden!

* Wil je graag een schouderband maken door middel van de techniek ply split braiding? Kies dan voor de optie, 'Extra katoen voor de schouderband', dan voegen wij van elke kleur een bol extra toe bij je bestelling. Het standaard meegeleverde garen is namelijk onvoldoende voor een schouderband gemaakt door middel van ply split braiding! Op deze manier heb je gegarandeerd al het garen uit het zelfde verfbad.

* Leuk he, die pompons? Deze hebben wij gemaakt van de Merino Soft en is als extra optie terug te vinden in de keuzelijst. Bij dit pakket staat de Caravaggio - 642 erg mooi! 

© 2016 - 2020 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel