Vorige Artikel 17 van 20 Volgende

Parrot Green, Dark Teal, Tropic, English Tea en Caramel 'Original'

€ 17,95 (inclusief 21% btw)

Zin in een nieuwe uitdaging? Zelf leren hoe je zo'n toffe Mochila haakt? Dat kan!

Een haakpakket voor deze mochila bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodempatroon, het benodigde garen voor de tas en een telpatroon (Original) met daarbij extra uitleg.

Als het bijgevoegde patroon exact gevolgd wordt is het garen voldoende voor een Mochila met een bodemdiameter van ongeveer 21 centimeter en een hoogte van ongeveer 22 centimeter. Het is belangrijk dat je hierbij ook op je hand van haken let, hoe losser je haakt hoe meer garen er gebruikt wordt.

Het garen in dit pakket is van Catona. Kleurnummers Parrot Green 241, Dark Teal 401, Tropic 253, English Tea 404 en Caramel 506.

De kleur van de accent lijnen van de tas is in dit haakpakket Parrot Green (kleur A), er zullen 2 bollen meegeleverd worden van deze kleur. Van de overige kleuren wordt 1 bol meegeleverd. Een andere kleur voor de lijnen is natuurlijk ook mogelijk, kies dan voor het pakket 'zelf een kleurencombinatie maken'.

Eerste kleur naast de accent lijn - Dark Teal (kleur B), kleur tweede lijn - Caramel (kleur C), kleur derde lijn - Tropic (kleur E), kleur vierde lijn - English Tea (kleur D).

Om dit pakket niet onnodig duur te maken zijn er twee extra keuze mogelijkheden!

* Wil je graag een schouderband maken door middel van de techniek ply split braiding? Kies dan voor de optie, 'Extra katoen voor de schouderband', dan voegen wij van elke kleur een bol extra toe bij je bestelling. Het standaard meegeleverde garen is namelijk onvoldoende voor een schouderband gemaakt door middel van ply split braiding! Op deze manier heb je gegarandeerd al het garen uit het zelfde verfbad.

* Leuk he, die pompons? Deze hebben wij gemaakt van de Merino Soft en is als extra optie terug te vinden in de keuzelijst. Bij dit pakket staat de Ansingh - 643 erg mooi! 

© 2016 - 2020 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel