Vorige Artikel 11 van 12 Volgende

Haakpatroon Mochila 'Original'

€ 7,95 (inclusief 9% btw)

Lees goed de keuzelijst door, bestel je meerdere patronen en wil je deze via de post ontvangen? Kies dan bij één patroon voor de verzendkosten en bij de overige patronen voor 'ik bestel meerdere artikelen'. Dit geldt ook voor andere artikel combinaties met een haakpatroon, zoals bijvoorbeeld de Inklette samen met een haakpatroon, dan kies je bij het haakpatroon voor 'ik bestel meerdere artikelen'. Wil je het haakpatroon via de mail ontvangen dan kun je zonder problemen voor de mail optie kiezen.

*****

Het haakpatroon voor de Mochila 'Original' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

De afmetingen van de Mochila 'Original' zijn; bodemdiameter circa 21 centimeter en een hoogte van circa 22 centimeter.

Benodigdheden; Catona of Larra, totaal 6 bollen katoen in 5 verschillende kleuren. 2 bollen voor de hoofdkleur en van de overige kleuren 1 bol. Wil je een schouderband maken door middel van de techniek ply split braiding bestel dan van alle kleuren 1 bol extra mee.

* Let op; over het algemeen worden de patronen de volgende werkdag verzonden, dit geldt voor het verzenden via de post én via de mail.

* Het patroon voor de Mochila 'Original' staat ook in het boek Wayuu mochilas haken.

© 2016 - 2020 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel