Haakpatronen

Losse patronen voor het haken van Mochilas. 

Heb je liever een compleet pakket met het garen er al bij in? Kijk dan bij onze haakpakketten, kies je favoriete ontwerp en ga voor de mooiste kleurencombinaties óf stel zelf een toffe combinatie samen.

De patronen worden éénmalig verstrekt, je kan zelf kiezen of je het patroon via de post of via de mail wil ontvangen. Let op; over het algemeen worden de patronen de volgende werkdag verzonden, dit geldt voor het verzenden via de post én via de mail.

* De haakpatronen kunnen niet geretourneerd worden.

* Kies je voor via de mail ontvangen dan wordt het patroon via WeTransfer toegezonden en kun je het patroon vervolgens downloaden. Hou je spam map in de gaten, het kan zijn dat de download link daarin verdwijnt.

Sorteer op
 • Haakpatroon Panterprint pannenlappen
  Haakpatroon Panterprint pannenlappen

  Het haakpatroon voor de Panterprint pannenlappen bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven patroon en een schema voor het opspannen van je bandweefgetouw (voor de ophanglusjes).

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Zandloper klein'
  Haakpatroon Mochila 'Zandloper klein'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Zandloper klein' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Aztek klein'
  Haakpatroon Mochila 'Aztek klein'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Aztek klein' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Hexagon ovaal klein'
  Haakpatroon Mochila 'Hexagon ovaal klein'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Hexagon ovaal klein' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Zandloper groot'
  Haakpatroon Mochila 'Zandloper groot'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Zandloper groot' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Aztek groot'
  Haakpatroon Mochila 'Aztek groot'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Aztek groot' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Cactus'
  Haakpatroon Mochila 'Cactus'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Cactus' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Driehoek'
  Haakpatroon Mochila 'Driehoek'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Driehoek' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Ruit'
  Haakpatroon Mochila 'Ruit'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Ruit' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Effen Ovaal'
  Haakpatroon Mochila 'Effen Ovaal'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Effen Ovaal' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Original'
  Haakpatroon Mochila 'Original'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Original' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
 • Haakpatroon Mochila 'Hibiscus'
  Haakpatroon Mochila 'Hibiscus'

  Het haakpatroon voor de Mochila 'Hibiscus' bestaat uit een uitgebreid stappenplan met foto's, uitgeschreven bodembeschrijving en het telpatroon met extra uitleg.

  € 7,95
© 2016 - 2020 RiannesHaaksels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel